Filmteam

LA OSS GJØRE EN ENDRING!

Interiørfilm

Vår strekkbare arkitektoniske film er en dekorativ film med lim som kan brukes på stedet.

Lag et helt nytt miljø med våre Cover Styl’ – interiørfolier. Det er en ideell måte å fullføre mange miljøer på stedet med liten eller ingen nedetid. Vår strekkbare arkitektoniske film brukes mye til interiørapplikasjoner som hoteller, butikker, studentboliger, heiser, etc. Vår strekkbare arkitektoniske film tilbyr et vell av mønstre, inkludert en-farge, metallisk, glitter, lær, stoff, myk berøring og også naturlige materialreplikasjoner som tre, stein og marmor. Våre filmers originale trykkfølsomme lim sikrer ren, rask installasjon på en rekke underlag. Med sin overlegne fleksibilitet kan vår strekkbare arkitektoniske film installeres og gi en svært detaljert og 3D-aktig overflate. Folien er svært holdbar og slitesterk.

Dette er en del av å gjøre en endring, være en del av en nytenkende generasjon. Miljøavtrykket ved å fornye i stedet for å bytte ut interiør, er langt mindre. Og du bidrar med å skape en bedre verden. Takk for at du er en del av endringen!

Vi kommer på gratis befaring til alle bedrifter, og kommer med ideer til løsninger som vil løfte helhetsinntrykket av din arbeidsplass.