Filmteam

Bli synlig gjennom smart profilering

Bildekor

Gjør deg synlig på veien! Filmteam – Norsk Skiltservice AS produserer og monterer bildekor og folier av høy kvalitet.

Vi hjelper deg med alt fra ide og skisser, til montering av bildekor og folie. Vi har topp moderne utstyr og kan dekorere alle typer kjøretøy og flater med ditt budskap.

Vi kan lage alt fra rimelige løsninger med tekst til store heldekkende folier med eget design.

Profilering

Vi tilbyr profilering fra A til Å. Bruk din logo på alt fra biler, vinduer og skilt, til bannere, arbeidsklær og give aways. Vi lager visittkort, brevark, konvolutter, blanketter, stempler, plakater, digitalprint med mer.

Montering og Service

Vi monterer alle våre produkter på en kvalitetsmessig måte og leverer til avtalt tid og pris. Vi gir deg det lille ekstra – Vi tilbyr vask og service av lysskilt levert av oss.

Vindusdekor

Dekorering av vinduer skal tjene flere formål. Det skal skape et positivt, informativt og riktig inntrykk. Andre ganger ønsker man å skjerme for innsyn. Vi leverer begge deler!

Skilt og lysreklame

Vi produserer skilt i utallige varianter til de fleste formål. Vi veileder deg frem til riktig form og utførelse.

Av materialer kan du velge mellom aluminium, stål, eloksert, glass, akryl eller PVC for å nevne noen. Vi produserer, leverer og monterer skilt i hele Akershus.

Lysreklame

Vi leverer diodeskilt, lyskasser og neonskilt og tilbyr vask og service av ditt skilt.

Magnetskilt

Praktisk og hensiktsmessig måte å profilere bilen på. Med enkle grep forandres firmabilen til privatbil og omvendt.

Gatebukker

Gatebukker finnes i en rekke størrelser, farger og fasonger. Du får den levert med din logo og ditt budskap til gode priser og topp kvalitet.

Standarskilt m/monteringsmateriell

Vi leverer et stort utvalg av standardskilt og HMS-skilt som kan tilpasses helt etter deres ønske og behov. Trenger du til monteringsmateriell? Vi har løs fot i betong, fundament, jordspyd, skiltstolper og klammer.

Roll-up og reklamebannere

Smarte og kostnadseffektive løsninger til for eksempel messer eller arrangementer. Printes i fullfarge og fås i flere ulike kvaliteter og materialer til hvert sitt bruk.

Ønsker du å bestille skilt, bildekor eller foliering?

Norsk Skiltservice AS hjelper deg fra design til ferdig montert reklame. Send oss en forespørsel eller kom innom våre lokaler på Fjellhamar.